RANSKIS

Ranskanbulldoggi Foorumi
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Pentujen hinnat

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
farao
VierailijaViestiAihe: Pentujen hinnat   16.08.07 2:28

Paljonko ranskanbulldogin pennut maksavat? Onko eri värisillä eri hinnat?
Takaisin alkuun Siirry alas
X
VierailijaViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   16.08.07 4:38

Híntoja pitää tiedustella kasvattajilta,tuskin ketään kasvattaja kertoo ranskiksien hinnoista missään keskustelufoorumissa,hintoihin vaikuttaa tietysti koiran suku ja menestykset näyttelyissä,sekä jokaisella kasvattajalla on omat hintansa jotka selviävät pentua hankittaessa,useamiten vanhat kasvattajat ovat hinnoiltaan edullisimpia noissa hintavertailussa.
Takaisin alkuun Siirry alas
eisa
Juniori
Juniori


Viestien lukumäärä : 43
Location : Seinäjoen syrjä

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   17.08.07 7:38

Suuntaa antavaa hinta-arviota voi keskustelupalstalla "julkistaa", vai mitä mieltä kasvattajat ovat? Oma ajatukseni on, että hintahaarukka alkaa 1000 eurosta eikä 1500kaan aina riitä. Mutta mielestäni ranskikset on hintansa väärtejä I love you
Takaisin alkuun Siirry alas
ethia
Pentu
Pentu


Viestien lukumäärä : 8

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   09.02.08 10:35

Tällä hetkellä ainakin fawnit tuntuvat olevan kalliimpia. Tulevaisuudestahan ei tiedä, fawneja rekisteröity kokoajan enemmän...
Takaisin alkuun Siirry alas
TinyBlack
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 1162

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   09.02.08 13:20

Tuossa vuoden 2007 lopussa pyydetty jo 1700 eur eikä suinkaan fawneista Shocked
Takaisin alkuun Siirry alas
bouvier
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 767
Location : Hyvinkää

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   09.02.08 22:52

Shocked Huh huh hintakehitystä... Eipä taida tulevaisuudessa olla enää varaa toiseen ranskikseen. (Esim. Rekisteröidyt bouvierit "lähtee" 800 eurolla tai alle parhailta rodun kasvattajilta tänä päivänä).

(muoks. Enpä kyllä rekisteröimättömästä bouvierista ole koskaan kuullutkaan)
Takaisin alkuun Siirry alas
http://attenjahannibalinsivut.kotisivukone.com/
mamilla
Valioyksilö
Valioyksilö


Viestien lukumäärä : 191
Location : Muhos

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   10.02.08 3:09

Rekkaamattomia, rajan yli tulleita kaupataan 900 euroon Shocked
Ja aina kannattaa suhteuttaa maksettava hinta siihen mitä sillä saa. Jos on hyvä, luotettava kasvattaja, joka auttaa myös ongelmien ilmetessä (ainahan sitä myötämäessä selkään taputellaan), niin toki pennusta kannattaa maksaa enemmänkin. Varsinkin jos pentu on sirutettu ja ell tarkastama ja varustettu kunnon pentupakkauksella.
Bouvier taitaa tehdä enemmän pentuja kerralla kuin ranskis? Ja harvemmin taitaa mennä keisarinleikkaukseen?
Tarkoitan tällä sitä, että ranskiskasvattajalla on suhteessa usein enemmän kuluja pennuista kuin suurempien rotujen kasvattajilla. Tämäkin täytyy suhteuttaa pennun hintaan.
Minulla ainakin jäi ensimmäisestä ranskispentueesta tappiota yli 2000 euroa drunken ja lisäksi nartulle tuli märkäkohtu ja se piti leikata, joten pentuja ei sieltä enää tule Neutral Mutta onneksi tätä ei rahasta tehdä, tai siis minä en ainakaan sunny
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.koirat.com/kennelsivu.phtml?id=1560
bouvier
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 767
Location : Hyvinkää

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   10.02.08 7:48

Enemmän kuluja kuin isolla rodulla? Jos laskee isomman koiran pennutuksen koko koiranhoitoineen ennen kuin pennutusvaiheeseen päästään, ajatellen esim. moninkertaisia ruokintakustannuksia verrattuna ranskikseen, näyttelyihin roudaamisia (enemmän painoa autossa, enemmän bensaa...), lisäksi pakolliset käyttöpuolen harjoituksiiin/kokeisiin roudaamiset (ei ranskiksella), turkinhoitokustannukset, pakolliset terveystutkimukset (lonkka, kyynär ja silmät), joita lähellekään kaikille äiti- ja isäranskiksille ei teetetä, niin kyllä kustannukset isolla koiralla ovat isommat mahdollisesti isommasta pentukoosta huolimatta. Ison koiran eläinlääkärikustannukset ovat myös moninkertaiset. Esim. nukutuksessa monen kympin ero (ihan vaikka sitä lonkkakuvausta varten) tai madotuksen sain ranskikselle alle neljällä eurolla, bouvierille se maksoi 17e. Rekisteri- ja sirutuskustannukset ovat samat.

Vai maksaako keisarinleikkaus 900-1000 euroa/pentu, mikä on tämä hintaero? Sillä hintaeroa ei voi selittää. Yksinkertaisesti ranskisten ja chihujen hinnat ovat lähteneet käsistä (samoissa tunutvat liikkuvan). Voittoa toivo enkä edes usko yhdenkään hyvän kasvattajan yrittävänkään koirilla tehdä.

Laatua voi saada maksamatta itseään kipeäksi, otetaan tähän nyt esimerkkinä kopio tuoreesta bouvierin myynti-ilmoituksesta. Kyseessä on HYVÄN kennelin ilmoitus (Bovenop), kokemusta kyseisestä rodusta ja sen kasvatuksesta löytyy 80-luvun alkupuolelta lähtien:

"Bouvierin urospentuja
Syntynyt 28.12.07 luovutus 16.2.08 alkaen.
Olemme avoimia ja rohkeita miehenalkuja hyvin mielenkiintoisesta yhdistelmästä. Siskomme ovat jo omat ihmisensä löytäneet.

Isä AM MVA Pohjoismaiden Voittaja -07, Ruotsin Voittaja -08 Vanleighofs Kodak Moment, lonkat A, kyynärnivelet ja silmät terveet. Upea lainauros Amerikasta, jolla useita ryhmäsijoituksia Ruotsin kehistä ja joka tulee jättämään Suomeen vain tämän yhden pentueen.
Emä Bovenop Yamaica, lonkat A, kyynärnivelet ja silmät terveet, näyttelyistä 3xROP, VSP ja 4xSert. Emänemä ESTV-02 Ichelle Yascha vd Ouwelandt, on kaksinkertainen rodun erikoisnäyttelyn ROP ja sillä on muistakin näyttelyistä yli 20 ROP-voittoa sekä RYP-sijoituksia. Emänisä KANS&Ranskan MVA SCHH1 Altan vd Prinzeneiche , Belgian erikoisnäyttelyvoittaja, Ranskan erikoisnäyttelyn PU-2, muista näyttelyistä RYP- ja BIS-sijoituksia.

Bouvier on viisas ja varmaluonteinen koko perheen ystävä ja joka sään harrastuskaveri. Mikrosirutetut ja ell tarkastamat pojat ovat Vetelissä, hinta 750 e."

Ja jos joku nyt ihmettelee, niin minun "OLI AIVAN PAKKO SAADA" ranskis, ja olisin maksanut siitä varmaan mitä tahansa. Siitä huolimatta rodun hinnat HIRVITTÄVÄT minua, ja jos hinnat nousevat samaa tahtia, niin tuskin muutaman vuoden kuluttua, kun toinen koira olisi ajankohtainen, viitsin hakea pankkilainaa toista ranskista varten

Ja tämä rekisteröityjen ranskisten mahtava hinta on se, mikä mahdollistaa bisneksen tekemisen rekkaamattomilla tuontikoirilla. Jos ranskis rekisteröitynä maksaisi sen kohtuullisen tonnin tai alle, ei trokarin olisi enää järkeä kantaa samanhintaisia pentuja muualta.

P.S. peace
Takaisin alkuun Siirry alas
http://attenjahannibalinsivut.kotisivukone.com/
mamilla
Valioyksilö
Valioyksilö


Viestien lukumäärä : 191
Location : Muhos

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   10.02.08 8:38

Täytyy kyllä myöntää etten ihan tuota bensankulutusta ajatellut laskea, varsinkaan koiran painon mukaan drunken vaan ihan perusjutut mitä kuuluu astutukseen, pennutukseen, ell tarkastuksiin, keisarinleikkauksiin, proge-testeihin, terveystarkastuksiin (minä tutkitutan kaikki omat koirani, sekä ranskanbulldoggit, että saksanpaimenkoirat virallisin tutkimuksin, maksan myös KAIKKIEN kasvattieni tutkimukset) jne.
Nyt siis puhun vain omasta puolestani ja omasta kokemuksestani.
Meillehän syntyi vain kaksi ranskanbulldoggineitoa jotka molemmat sijoitin.
Sakemannipentue oli 10 pentua, eikä siinäkään kaikki mennyt niin kuin kuvittelin.
Mutta hatunnostoa niille kasvattajille, jotka voivat halvalla myydä kasvattinsa. Itsehän kuulun siihen kansakuntaan joka maksaa mitä vain, että saa juuri sellaisen pennun kuin haluan geek Ja osaan kyllä arvostaa hyvää kasvattajaa, joka on tukena niin myötä kuin vastamäessä. cheer
Millainen on muuten yleinen pentuekoko noilla bouviereillä ja joutuuko niille usein tekemään keisarileikkauksen? Minulla ei nimittäin ole juuri ollut ilo tutustua kovinkaan tarkkaan ko rotuun. Niihin ei ainakaan näillä nurkilla juuri törmää.
Niin ja tosiaan painotan nyt sitä, että vertaan tässä näitä kahta omaa rotua ja omaa kokemusta niistä flower Ja aina kannattaa miettiä mitä oikeasti pennun hintaan kuuluu? Onko se pelkkä pentu ja rekisteritodistus? Vai kuuluuko siihen kenties muuta.....
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.koirat.com/kennelsivu.phtml?id=1560
bouvier
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 767
Location : Hyvinkää

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   10.02.08 9:05

Keisarinleikkauksia ei tehdä (jos ei nyt joku tietysti mene vialle). Bensakulut nyt vaan pölähti mieleen, kun jossain toisessa keskustelussa viitattiin pentuekuluissa siihen, että koirat pitää viedä näyttelyyn ennen pennutusta. Pentuja syntyy yleens'kaiketi yleensä alle kymmenen (tosin kun yritin hankkia vuosi sitten bouvierpoikaa, syntyi vain kaksi narttua, normaalivaihtelulla siis).
Mutta keisarinleikkaus on ell-kuluista ainot mikä eroaa muista roduista. Per pentu tuntuu keisarinleikkauksen hinta olevan todella kova, niin paljon kovempi on ranskiksen hinta muihin rotuihin verrattuna chihuahuan ohella.
Mahtavat eväät tulevaisuuteen (pentupaketteineen, johon kuuluu kaikki vaatteita ja petejä myöten) antaa myös ystäväni, joka kasvattaa kiinaharjakoiria, pennun hinta 1000e. Tappion määrän voi kuvitella. Ei niilläkään sektioita, mutta ulkomailla tehtäviä hinnakkaita geenitutkimuksia joudutaan tekemään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://attenjahannibalinsivut.kotisivukone.com/
bouvier
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 767
Location : Hyvinkää

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   10.02.08 9:32

Mainittakoon vielä, että itsehän en siis koiria ole koskaan kasvattnut, siltä kantilta ei kokemusta ole. (Kesyrottia kyllä, voittojahan niistä ei voi ajatella kukaan vaikka poikasia syntyy kerralla ca.10-15) "Halvalla" myyntiin en ketään kannustaisi, ettei koirasta tulisi yhtä ajattelematon äkkiostos, kuin kissoista toisinaan. Ja aina ostajan täytyy pystyä kustantamaan koiran elinkulut, jotka poikkeuksetta voittavat hankintakulut.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://attenjahannibalinsivut.kotisivukone.com/
Trollbulls
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 693
Location : Pietarsaari

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   10.02.08 11:45

Ranskiksen hinta ei ole 1500 eurollakaan vielä edes kova. Esim. minibullin hinta on noin 2000-2500 euroa halvimmillaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.trollbulls.net
mie
VierailijaViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   10.02.08 14:14

Taitaa jäädä minibulli hankkimatta
Takaisin alkuun Siirry alas
Teemu
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 1148
Location : Elimäki

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   11.02.08 5:58

Laskelmia voi tehdä monella tapaa. Wink

Lasketaanpa muutamia esimerkkejä

Ranskiskasvattaja
Syntyy kolme pentua 3x1500=4500 €

Bouvierkasvattaja
Syntyy kahdeksan pentua 8x750=6000€

Trokari tuo vuoden aikana 10 ranskispentua ja 10 chihupentua
20x800=16000€

Kuluja voi sitten vähentää ihan omien mieltymysten mukaan.

Aina kannattaa muistaa, että se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

Bouvierhan voi ryhtyä kasvattajaksi ja myydä pentunsa vaikka 500€ kipale. Tuskin kukaan pennunostajista vastustelee halpaa hintaa. 🇵🇦
Takaisin alkuun Siirry alas
http://personal.inet.fi/koti/ayras
Terhukka
VierailijaViestiAihe: Pennun hinta   11.02.08 8:22

[i]Minäkin olen sillä kannalla että jos haluaa hyvän (miel. Erinomaisen) ja toivotun pennun niin sen hinnalla ei ole niin suurta merkitystä kuin sillä että on hyvä ja luotettava kasvattaja menossa mukana. Mielellään kohtalaisen läheltä niin voi myös käydä välillä tervehtimässäkin. Jolta voi pyytää ja saada ohjeita ja apua. cheers Kannatan!!!

Minulla itselläni on Gordoninsetteri Mietoisista ja se on minusta jo harmittavan kaukana. Kävisin varmasti tervehtimässä sielläkin jos olisi sinne päin reissua. Joskus voisi kyllä näyttelymatkan järjestääkin. Koirani kasvattaja on kyllä käynyt meillä kerran ja se oli oikein ilahduttavvaa!!! sunny
Takaisin alkuun Siirry alas
bouvier
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 767
Location : Hyvinkää

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   11.02.08 10:25

peace
Takaisin alkuun Siirry alas
http://attenjahannibalinsivut.kotisivukone.com/
Fredriik
VierailijaViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   10.08.08 23:01

Apulassa on myynnissä puolivuotias tiikerinarttu 2 tonnilla, eiks se nyt ole jo vähän liikaa Shocked
Takaisin alkuun Siirry alas
Trollbulls
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 693
Location : Pietarsaari

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   10.08.08 23:43

^
Onhan se. Varsinkin jos myy Apulassa. Sitä kautta en ensimmäisenä lähtisi pentua etsimään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.trollbulls.net
Nasu
Valioyksilö
Valioyksilö


Viestien lukumäärä : 459
Location : Tampere

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   11.08.08 4:12

Että voi ihmiset olla törkeitä tossa hinnottelussa.. vaimo
Takaisin alkuun Siirry alas
http://koti.mbnet.fi/kwateen/
Batboys and Me
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 745

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   11.08.08 4:43

Liekö sitten sama narttu jolle haetaan sijoituskotia ehtona 2 pentuetta!! Shocked No
Itse en ikinä suostuisi moiseen, ainakaan ranskiksen kohdalla.. Neutral
Takaisin alkuun Siirry alas
http://batboys.suntuubi.com
Trollbulls
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani


Viestien lukumäärä : 693
Location : Pietarsaari

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   11.08.08 5:53

Kävin katsomassa nuo tiedot ja ilmeisesti kyseessä on tuontipentu? Tuo 2000 euroa ei varmaan edes kata kaikkia niitä kuluja, joita pennusta on saatu maksaa, ennen kuin se on Suomeen tullut. Tai sitten se on maksanut kuluineen just tuon 2000 euroa. Kotimaisesta pennusta hinta olisi ollut törkeä.

2000 eurolla ei enää kovinkaan monesta eurooppalaisesta kennelistä saa tuontipentua, jos kyseessä on hyvä ja maineikas kennel.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.trollbulls.net
mhu
Pentu
Pentu


Viestien lukumäärä : 11
Location : Orivesi

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   11.08.08 11:43

Jep, Trollbulls on oikeassa kyseessä on Tsekin tuonti. Ei tarvitse enää hintaa ihmetellä, koira on löytänyt toivomani hyvän sijoituskodin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.elisanet.fi/spunkys
Sulopoika
Arvokas Veteraani
Arvokas Veteraani
avatar

Viestien lukumäärä : 1526
Location : Mustio

ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   11.08.08 21:47

Ei ole ranskikset halpoja ei, mutta mun mielestä se on hyvä, koska silloin se karsii (toivottavasti) tietyn tyyppiset ostajat :hirmu: En mä kyllä ainakaan hintaa katsonut kun Sulon löysin Shocked
Pääasia oli että terveet hyvät vanhemmat ja kasvattaja keneltä voi neuvoa kysyä tai
muuten vaan kuulumisia :nod:
Takaisin alkuun Siirry alas
http://ruttis.nettisivu.org
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Pentujen hinnat   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Pentujen hinnat
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
RANSKIS :: Ranskanbulldoggi Foorumi :: Kysymyksiä ranskanbulldogista-
Siirry: